NOU NOUȚ! Comandați online, ridicați din magazin. Vedeți cum funcționează >

Aplikacja
CCC SHOES&BAGS
Zainstaluj
Magazin selectat

Politică referitoare la confidențialitate

Ce sunt elementele ”cookie”?

Prin ”cookie” ar trebui înțelese datele IT, în special fișierele text, stocate în dispozitivele terminal ale utilizatorilor (computere, telefoane etc.) destinate utilizării paginilor de internet. Aceste fișiere permit recunoașterea dispozitivului utilizatorului și afișarea corespunzătoare a paginii de internet adaptate preferințelor sale individuale. De regulă, ”cookies” conțin denumirea paginii de internet unde își au originea, ora stocării lor pe dispozitivul terminal și un număr unic.

Cookie-ul este instalat prin solicitara emisa de catre un web-server unui browser (ex: Internet Explorer, Chrome, Firefox) si este complet "pasiv" (nu contine programe software, virusi sau spyware si nu poate accesa informatiile de pe hard drive-ul utilizatorului).

Un cookie este format din 2 parti: numele si continutul sau valoarea cookie-ului. Mai mult, durata de existenta a unui cookie este determinata, iar tehnic doar web-serverul care a trimis cookie-ul il poate accesa din nou in momentul in care un utilizator se intoarce pe website-ul asociat web-serverului respectiv.

Cookie-urile in sine nu solicita informatii cu caracter personal pentru a putea fi utilizate si, in cele mai multe cazuri, nu identifica personal utilizatorii de internet.


Pentru ce utilizăm ”cookies”?

Elementele ”cookies” sunt conținute în protocolul HTTP, utilizat pentru comunicarea între serverul de internet și browser. ”Cookie” constă în: o cheie ce specifică numele, valoarea și durata vieții browser-ului pentru ștergerea fișierului cookie. Funcțiilor lor subt în mare parte standard pentru setările asigurate de browser. Elementele ”cookies” sunt utilizate pentru a facilita utilizarea paginii de internet și adaptării conținutului lor, inclusiv a ofertelor noastre, la preferințele utilizatorului și pentru a crește posibilitatea de utilizare și personalizarea conținutului paginii de internet.


Consimtamantul utilizatorului pentru utilizarea cookie-urilor

Odata ce ai accesat site-ul nostru vei fi intampinat de un mesaj prin care ti se va cere consimtamantul in acord cu dispozitiile legale aplicabile cu privire la categoriile de cookie-uri pe care tu vei fi sau nu de acord sa le folosim pe durata vizitei tale pe site-ul nostru. De asemenea, este important de retinut ca prin consimtamantul dat in sensul utilizarii cookie-ului/urilor respectiv/e vei fi de acord si cu stocarea in conditii de siguranta a informatiilor colectate de cookie-ul/-urile cu care ai fost de acord.

Precizam ca oricand vei avea posibilitatea sa blochezi rularea cookie-urilor asa cum vei vedea mai jos, dar si posibilitatea de a sterge informatiile colectate de cookie-uri


Ce ”cookies” folosim noi?

Există două tipuri de fișiere ”cookies” – ”sesiune” și ”permanente”. Primele sunt fișiere temporare ce rămân pe dispozitivul utilizatorului până la deconectarea acestuia de pe pagina de internet sau până la dezactivarea software-ului (browser web) – apoi, acestea sunt automat îndepărtate de pe dispozitivul utilizatorului. Fișierele ”permanente” rămân pe dispozitivul utilizatorului pentru perioada de timp specificată în parametrii fișierului ”cookie” sau până la îndepărtarea lor manuală de către utilizator. Cookie-urile permanente le includ si pe cele plasate de un alt website decat cel pe care il viziteaza utilizatorul la momentul respectiv - cunoscute sub numele de "third party cookies" (cookie-uri plasate de terti) - care pot fi folosite in mod anonim pentru a memora interesele unui utilizator, astfel incat sa fie livrata publicitate cat mai relevanta pentru utilizatori. Acest tip de cookie-uri pot fi sterse de un utilizator in orice moment prin intermediul setarilor browserului.

Cookie-uri plasate de terti („third party cookies” – acestea sunt plasate de un alt website decat cel pe care il viziteaza utilizatorul la momentul respectiv si ar putea fi folosite in mod anonim pentru a memora istoricul de navigare al unui, astfel incat acestuia sa-i fie livrata publicitate cat mai relevanta. Acest tip de cookie-uri pot fi blocate de un utilizator prin intermediul setarilor browser-ului.Fișierele ”cookie” utilizate de partenerii operatorului paginii de internet fac obiectul propriilor lor politici de confidențialitate.

Elementele ”cookies” pe care le folosim sunt proiectate în principal pentru facilitarea utilizării paginii noastre de internet, de exemplu, ”rememorând” informațiile odată furnizate, în așa fel încât utilizatorul nu trebuie să le furnizeze de fiecare dată. De asemenea, utilizăm ”cookies” ce vă permit adaptarea conținutului prezentate pe internet la preferințele dumneavoastră (cum ar fi materiale publicitare și fotografii).


Confidențialitate și ”cookies”

Acest site colecteaza automat anumite informatii si le stocheaza in fisierele jurnal. Acestea includ adresele Protocolului Internet (IP), locatia geografica a computerului sau a dispozitivului, tipul de browser, sistemul de operare si alte informatii despre vizitarea acestui site, de exemplu, paginile vizualizate. Aceste informatii sunt utilizate pentru a imbunatati acest site web si, datorita acestei imbunatatiri constante, pentru a servi mai bine utilizatorilor nostri. Adresa dvs. IP poate fi, de asemenea, utilizata pentru a diagnostica problemele cu serverul nostru, pentru a administra acest site, pentru a analiza tendintele, pentru a urmari navigarea unui utilizator pe site si pentru a colecta informatii demografice, pentru a ne ajuta sa intelegem preferintele vizitatorilor si nevoile acestora.

Astfel, atunci când utilizatorul utilizează pagina noastră de internet, utilizăm ”cookies” pentru a identifica browser-ul sau dispozitivul utilizatorului – ”cookies” colectează diverse tipuri de informații, care în principiu nu constituie date cu caracter personal (nu permit identificarea utilizatorului). Unele informații, în funcție de conținutul și utilizarea lor, cu toate acestea, pot fi asociate cu o anumită persoană (de exemplu, Membrul adult al Clubului nostru sau Utilizatorul care creează un cont pe pagina noastră de internet), fiind considerate astfel date cu caracter personal. Datorită politicii CCC de păstrare a confidențialității, datele sunt criptate, făcând astfel imposibilă accesarea lor de către persoanele neautorizate.


Profil

Utilizând tehnologia ”cookie” folosită pe pagina noastră de internet, este posibil să aflăm preferințele utilizatorilor – de exemplu, analizând cât de des vizitează pagina noastră de internet sau care sunt produsele la care se uită cel mai mult. Analiza comportamentul online ne ajută să înțelegem mai bine obiceiurile și așteptările utilizatorilor și să ne adaptăm la nevoile și interesele lor. Grație acestei tehnologii, putem prezenta utilizatorului un material publicitar adaptat nevoilor sale (de exemplu, materiale publicitare ce rezultă în urma vizualizării recente doar a articolelor de încălțăminte din categoria ”articole de încălțăminte”), iar pe baza ofertelor disponibile, putem prezenta în principal acele oferte care se potrivesc cel mai bine nevoilor utilizatorului.

Renunțarea utilizatorului la elementele ”cookie” ce le permit afișarea de materiale publicitare adaptate intereselor sale nu înseamnă faptul că nu va primi materiale publicitare atunci când utilizează pagina noastră de internet sau alte pagini de internet – în acest caz, utilizatorul va continua să primească același număr de materiale publicitare, însă fără a avea legătură cu activitatea sa curentă.

Accesul la informațiile referitoare la activitatea utilizatorilor pe Internet utilizând elemente ”cookie” ne va permite și realizarea analizelor de piață și statistice. Informațiile colectate și conținute în elementele ”cookie” pot fi stocate după încheierea sesiunii browser-ului, lucru ce permite, de exemplu, utilizarea lor în timpul următoarelor vizite din partea utilizatorului.

Este posibila setarea din browser pentru ca aceste cookie-uri sa nu mai fie acceptate sau poti seta browserul sa accepte cookie-uri de la un site anume. Dar, de exemplu, daca nu esti inregistat folosind cookie-urile, nu vei putea lasa comentarii.

Toate browserele moderne ofera posibilitatea de a schimba setarile cookie-urilor. Aceste setari se gasesc de regula in "optiuni" sau in meniul de "preferinte" al browserului tau.



Redirecționare

Pe baza elementelor ”cookie”, utilizăm tehnologia care ne permite să ajungem la utilizatorii care au vizitat anterior pagina noastră de internet, atunci când aceștia vizitează alte pagini de internet, inclusiv acele pagini ce aparțin entităților ce cooperează cu partenerii noștri.

Lipsa conectării între materiale publicitare afișate pentru utilizator și interesele și nevoile sale poate fi perturbatoare pentru acesta. Din acest motiv, suntem de părere că este mai atractiv și mai practic pentru utilizator să primească mesajele ce corespund intereselor și nevoilor sale ce trebuie identificate drept rezultat al analizei comportamentului său anterior pe baza tehnologiei elementelor ”cookies”. Din acest motiv, suntem interesați de urmărirea conținutului publicitar pentru un utilizator, folosind diferite pagini de internet pentru a furniza conținut publicitar adaptat activității sale anterioare pe internet.


Fișiere ”cookie” ale terților

Elementele ”cookie” pe care le utilizăm au drept scop principal optimizarea serviciilor utilizatorului atunci când se utilizează pagina noastră de internet. Cu toate acestea, cooperăm cu alte firme în cadrul activității lor de marketing (publicitate) – în scopul acestei cooperări, browser-ul sau alt software instalat pe un computer sau pe alt dispozitiv al utilizatorului stochează, de asemenea, elementele ”cookies” din partea altor entități ce desfășoară astfel de activități de marketingElementele ”cookies” trimise de aceste entități ar trebui să îmbunătățească eficiența prezentării către utilizator a materialelor publicitate ce corespund activității sale online – terțele persoane asigură conținut publicitar pentru utilizatori.

Din acest motiv, în timpul vizitării paginii noastre de internet, elementele ”cookie” din partea partenerilor noștri sunt, de asemenea, stocate pe computerul dumneavoastră sau pe alt dispozitiv. În acest mod, de exemplu, se colectează informații cu privire la produsele vizualizate sau achiziționate.


Mai jos vei regasi o lista cu eventualele cookie-uri plasate de terti:

Eliminarea / blocarea elementelor ”cookies”

Nu uitați că puteți administra utilizarea elementelor ”cookie” prin intermediul browser-ului dumneavoastră de internet.

În mod implicit, browser-ele de Internet sau alte elemente software instalate pe un computer sau pe alt dispozitiv al utilizatorului conectate la rețea permit introducerea anumitor tipuri de ”cookies” pe un astfel de dispozitiv. Aceste setări se pot modifica în așa fel încât să se blocheze utilizarea elementelor ”cookie” în setările browser-ului de internet sau să informeze cu privire la fiecare transfer al lor către dispozitivul utilizatorului. În acest mod, acordul exprimat cu privire la utilizarea acestei tehnologii se poate oricând modifica sau anula (blocarea salvării elementelor ”cookie” în viitor).


Informațiile detaliate cu privire la posibilitățile și modurile de tratare a elementelor ”cookie” sunt disponibile în setările software (browser de internet). Aceste setari se gasesc de regula in "optiuni" sau in meniul de "preferinte" al browserului tau.


Pentru a intelege aceste setari, urmatoarele linkuri pot fi folositoare, altfel puteti folosi optiunea "ajutor" a browserului pentru mai multe detalii.


    • Cookie settings in Internet Explorer

    • Cookie settings in Chrome

    • Cookie settings in Firefox

    • Cookie settings in Safari


Pentru setarile cookie-urilor generate de terti, puteti consulta si site-ul:

http://www.youronlinechoices.com/ro/



Linkuri utile

Daca doriti sa aflati mai multe informatii despre cookie-uri si la ce sunt utilizate, recomandam urmatoarele linkuri:

    • All About Cookies

    • Microsoft Cookies guide


IAB Romania pune la dispozitie urmatorul site pentru a oferi mai multe informatii privind confidentialitatea legata de publicitatea online: http://www.youronlinechoices.com/ro/


Limitarea utilizării elementelor ”cookie” poate afecta unele funcționalități disponibile pe pagina de internet.

Vă rugăm să țineți cont de faptul că renunțarea la elementele ”cookie” se va aplica doar unui anumit browser. Acest lucru înseamnă că unele acțiuni vor trebui preluate pentru orice alt browser utilizat pe același dispozitiv sau pe un alt dispozitiv.


Aspecte de securitate legate de cookie-uri

Cookieurile NU sunt virusi! Ele folosesc formate tip plain text. Nu sunt alcatuite din bucati de cod asa ca nu pot fi executate nici nu pot auto-rula. In consecinta, nu se pot duplica sau replica pe alte retele pentru a se rula sau replica din nou. Deoarece nu pot indeplini aceste functii, nu pot fi considerate virusi.

Cookie-urile pot fi totusi folosite pentru scopuri negative. Deoarece stocheaza informatii despre preferintele si istoricul de navigare al utilizatorilor, atat pe un anume site cat si pe mai multe alte siteuri, cookieurile pot fi folosite ca o forma de Spyware. Multe produse anti-spyware sunt constiente de acest fapt si in mod constant marcheaza cookie-urile pentru a fi sterse in cadrul procedurilor de stergere/scanare anti-virus/anti-spyware.

In general, browserele au integrate setari de confidentialitate care furnizeaza diferite nivele de acceptare a cookieurilor, perioada de valabilitate si stergere automata dupa ce utilizatorul a vizitat un anumit site.

Deoarece protectia identitatii este foarte valoroasa si reprezinta dreptul fiecarui utilizator de internet, este indicat sa se stie ce eventuale probleme pot crea cookie-urile. Pentru ca prin intermediul lor se transmit in mod constant in ambele sensuri informatii intre browser si website, daca un atacator sau persoana neautorizata intervine in parcursul de transmitere a datelor, informatiile continute de cookie pot fi interceptate. Desi foarte rar, acest lucru se poate intampla daca browserul se conecteaza la server folosind o retea necriptata (ex: o retea WiFi nesecurizata).

Alte atacuri bazate pe cookie implica setari gresite ale cookieurilor pe servere. Daca un website nu solicita browserului sa foloseasca doar canale criptate, atacatorii pot folosi aceasta vulnerabilitate pentru a pacali browserele in a trimite informatii prin intermediul canalelor nesecurizate. Atacatorii utilizeaza apoi informatiile in scopuri de a accesa neautorizat anumite site-uri. Este foarte important sa fiti atenti in alegerea metodei celei mai potrivite de protectie a informatiilor personale.



POLITICA DE PĂSTRARE A CONFIDENȚIALITĂȚII ȘI ELEMENTELE ”COOKIE” ALE GRUPULUI CCC


1. DISPOZIȚII GENERALE


1.1. Această politică de păstrare a confidențialității a Paginii de Internet, Aplicației (aplicației pentru mobil) și

Clubului CCC (denumită în continuare: ”Politică”) are scop informativ, ceea ce înseamnă că nu este o sursă de obligații pentru Utilizatorul Paginii de Internet sau Aplicației, Membrul sau Proprietarul Licenței (în sensul prevăzut de punctul 1.7 de mai jos).


1.2. Informațiile conținute în cadrul Politicii sunt generale. Informațiile detaliate cu privire la procesarea anumitor date cu caracter personal sunt puse la dispoziție, de fiecare dată, în conținutul clauzei referitoare la informații, amplasată într-un loc vizibil și ușor accesibil în timpul colectării lor. Acest lucru se aplică în mod special informațiilor cu privire la scopul și baza legală a procesării datelor cu caracter personal, perioada stocării lor și destinatarilor cărora le sunt transferate.


1.3. Administratorul datelor cu caracter personal:


- colectate prin intermediul Paginii de Internet, Aplicației (inclusiv utilizând elemente ”cookie”) sau alte canale de comunicații cu Utilizatorul sau Membrul Clubului;

- colectate prin intermediul Formularului Aplicației pentru Clubul CCC sau alte date colectate în legătură cu calitatea de membru al Clubului CCC, inclusiv date cu privire la tranzacțiile efectuate cu utilizarea Cardului;

- obținute în baza activității Utilizatorului sau Membrului pe Internet, în aplicații pentru mobil sau în magazinele offline ale Grupului CCC;

- furnizate de către Proprietarul Licenței ca parte a cooperării în cadrul regulilor descrise în Reglementările pentru distribuirea lucrărilor #yesCCC, în special utilizând paginile de internet https://www.instagram.com și https://www.facebook.com și alte pagini de internet marcate sau co-marcate cu însemnele produselor Instagram și Facebook (incluzând sub-domenii, versiuni internaționale, widget și versiuni pentru telefoane mobile) sau prin introducerea în sistemul de informații prin intermediul funcțiilor disponibile pe paginile de internet ce permit adăugarea de fotografii sau păreri;

- locație date;

este o companie Shoe Express S.A., cu sediul în București, Strada Tuzla nr. 9-27, bl. K3, sector 2, înregistrată la Registrul Comertului sub Nr. J40/8764/2012, C.U.I. RO 30490303, (contact la adresa menționată mai sus, adresă de e-mail: [email protected] sau număr de telefon + 40 (31) 2296196 – plată conform conexiune standard – conform listei de prețuri a operatorului) – denumită în continuare ”Administrator”.

În cazul acordului, Administratorii datelor cu caracter personal ai Utilizatorului, Membrului sau Proprietarului Licenței (de exemplu, obținut pe baza activității pe internet utilizând tehnologii, cum ar fi ”cookies”) pot fi și Partenerii CCC indicați mai jos, la punctul 8.15.


1.4 Utilizând datele de contact prezentate la punctul 1.3, puteți contacta și Ofițerul de Protecție a Datelor.


1.5 Datele cu caracter personal ale Utilizatorului, Membrului sau Proprietarului Licenței sunt procesate conform Reglementării Parlamentului și Consiliului European (UE) 2016/679 din data de 27.04.2016 cu privire la protecția persoanelor fizice în ceea ce privește procesarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date și de abrogare a Directivei 95 / 46 / CE (Monitorul Oficial nr. 119 punct 1) (denumit în continuare și ”GDPR”) și altor reglementări în prezent în vigoare, i.e. pe întreaga perioadă a procesării datelor, dispoziții juridice cu privire la protecția datelor cu caracter personal (denumite în continuare: ”Date cu Caracter Personal”). O persoană fizică identificabilă este o persoană care poate fi identificată în mod direct sau indirect, în special pe baza unui element de identificare, cum ar fi nume, număr de identificare, date locație, identificator internet sau unul sau mai mulți factori specifici ce stabilesc identitatea fizică, fiziologică, genetică, psihologică, economică, culturală sau socială a unei persoane fizice.


1.6 Administratorul acordă o atenție specială în vederea protejării intereselor subiectelor datelor, asigurând în special faptul că datele colectate de acesta sunt:

- procesate conform legii, în mod corect și transparent pentru subiectul datelor;

- colectate în scopuri specifice, explicite și legitime și nu sunt procesate mai departe într-un mod incompatibil cu aceste scopuri;

- adecvate, relevante și limitate la ceea ce este necesar în scopurile pentru care au fost procesate;

- corecte și actualizate, așa după cum este necesar;

- păstrate într-o formă ce permite identificarea subiectului datelor pentru o perioadă de timp ce nu depășește perioada necesară scopurilor pentru care datele sunt procesate;

- procesate într-un mod ce asigură securitatea corespunzătoare a Datelor cu Caracter Personal, incluzând protecția împotriva procesării neautorizate sau ilegale și pierderii accidentale, distrugerii sau deteriorării, prin mijloacele tehnice sau organizatorice corespunzătoare.


1.7 Toate cuvintele, frazele și abrevierile ce apar pe această pagină și sunt scrise cu majusculă (de exemplu Pagină de Internet, Club CCC) trebuie înțelese conform definiției lor conținute în Reglementările Paginii de Internet, Reglementările Programului de Loialitate al Clubului CCC sau Regulamentelor pentru distribuirea lucrărilor #yesCCC (toate reglementările disponibile pe Pagina de Internet [https://ccc.eu/ro]). În cazul în care documentele menționate anterior utilizează același cuvânt, aceeași frază sau abreviere într-un sens diferit, dispozițiile prezentei Politici trebuie citite conform definiției conținute în Reglementările Paginii de Internet, Reglementările Programului de Loialitate al Clubului CCC sau Regulamentelor pentru distribuirea lucrărilor #yesCCC sau trebuie să li se atribuie toate aceste sensuri, în funcție de contextul utilizării cuvântului, expresiei sau abrevierii din Politică.



2. BAZA OBIECTIVĂ, LEGALĂ ȘI INTERVALUL DE OBȚINERE A DATELOR


2.1 De fiecare dată, scopul și intenția datelor procesate de către Administrator rezultă în principal din intenția serviciilor utilizate de către persoana respectivă. De exemplu: (I) Administratorul procesează un director de date diferit în funcție de calitatea Utilizatorului de membru sau nu al Clubului; (II) doar Datele cu Caracter Personal ale Membrului pot fi procesate pentru a acorda, prezenta sau oferi acestuia oferte și promoții dedicate, adaptate preferințelor sale (acest lucru nu este disponibil persoanelor ce nu au calitatea de membrii ai Clubului).


2.2 Scopul și intenția datelor rezultă și din acordul Utilizatorului, Membrului sau Proprietarului Licenței sau din lege, fiind specificate în continuare ca rezultat al acțiunilor întreprinse de acesta pe Pagina de Internet, Aplicație sau ca parte a Clubului CCC. De exemplu, în cazul în care Utilizatorul Paginii de Internet nu este de acord să primească informații comerciale prin e-mail, Administratorul nu va procesa datele sale cu caracter personal în acest sens.


2.3 Scopurile posibile ale procesării Datelor cu Caracter Personal de către Administrator sunt, în special:

a. încheierea și implementarea unui anumit contract sau întreprinderea de acțiuni la cererea unui viitor Utilizator, Membru al Clubului sau Proprietar al Licenței înainte de încheierea sa - prin achizitionarea de produse prin intermediul acestui site, sunteti de acord sa deveniti parte la un Contract, ale carui Termeni si conditii vor fi stipulate in contract sau aici. In acest caz, datele dvs. personale, cum ar fi numele complet, datele de contact, adresa, datele cartii de identitate, detaliile de plata (daca platiti) vor fi prelucrate de catre CCC in urmatoarele scopuri: sa incheiem contractul privind produsul achizitionat de pe site-ul nostru, sa expediem produsul la adresa indicata de dvs., sa incasam pretul produsului achizitionat sau sa pastram informatiile dvs. atunci cand doriti sa returnati produsul achizionat in acord cu Termenii si conditiile contractuale generale; Puteti gestiona datele dvs. personale in contul dvs. personal aici.

b. prezentarea către Utilizator sau Membru al Clubului de materiale publicitare, oferte sau promoții (reduceri) cu privire la produsele sau serviciile Administratorului sau entităților din cadrul Grupului CCC, destinate tuturor destinatarilor. Prin entități din Grupul CCC se înțeleg entitățile indicate de fiecare dată în lista anexată a entităților - daca sunteti vizitator al site-ului nostru, putem procesa prin cookie-uri si semnalizatoare web adresa dvs. IP, locatia geografica, tipul si versiunea browserului, sistemul de operare, sursa de referinta, durata vizitei, fisierele log, interactiunile cu site-ul nostru web si cu campaniile noastre online, datele colectate automat despre dvs. sau dispozitivul dvs. in conformitate cu aceasta Politica de confidentialitate, informatiile pe care le-ati furnizat prin intermediul formularului de site sau serviciile achizitionate (valoarea, data, surse de date, note si remarci) pentru a efectua cercetari de marketing si pentru a analiza caracteristicile vizitatorilor acestui site, pentru a evalua impactul comunicarii noastre de marketing si pentru a o adapta la tendintele detectate, pentru a planifica viitoarele noastre activitati de marketing, pentru a pregati analiza noastra de business, pentru a personaliza serviciile si comunicarile pentru dvs., pentru a orienta publicitatea sau pentru a oferi marketing direct a acelorasi sau a unor produse si servicii similare. De asemenea, daca sunteti abonatul nostru la newsletter, puteti primi materialele noastre de marketing, va putem procesa datele personale pe care ni le-ati furnizat pentru a distribui materiale promotionale, putem face anunturi despre adaugiri si modificari privind serviciile noastre, putem personaliza acest site si comunicarea noastra de marketing pentru dvs., va putem trimite notificari prin e-mail (de exemplu despre ofertele noastre), putem trimite buletine de stiri si revistele noastre de e-mail (ne puteti informa in orice moment daca nu mai sunteti interesat de aceste materiale) sau va putem trimite comunicari de marketing referitoare la activitatea noastra despre care credem ca ar putea fi de interes pentru dvs.

c. evaluarea și analizarea activității și informațiilor despre Utilizator, inclusiv ca parte a procesării automate a Datelor cu Caracter Personal (elaborarea profilului), în vederea prezentării de materiale publicitare, oferte sau reduceri cu privire la produsele sau serviciile Administratorului sau entităților din Grupul CCC, destinate tuturor destinatarilor, într-un mod adaptat intereselor unui anumit Utilizator, unei anumite piețe sau unei anumite analize statistice;

d. urmărirea reclamațiilor și apărarea împotriva reclamațiilor din partea părților și terțelor persoane;

e. respectarea obligațiilor legale ce rezultă din reglementări, de exemplu reglementări fiscale și contabile;

f. purtarea corespondenței cu Utilizatorii, Membrilor și Proprietarii Licenței.


2.3 În cazul Membrilor adulți, Datele cu Caracter Personal pot fi procesate și în următoarele scopuri:

a. prezentarea de materiale publicitare generale, oferte sau reduceri cu privire la produsele sau serviciile Administratorului sau entităților din Grupul CCC, într-un mod adaptat intereselor unui anumit Membru (stabilire profil);

b. prezentarea, crearea, acordarea și implementarea de materiale publicitare, oferte sau reduceri dedicate (inclusiv Promoții și Cadouri) pentru Membru cu privire la produsele și serviciile Administratorului sau entităților din Grupul CCC (ce nu sunt disponibile persoanelor ce nu sunt membrii ai Clubului), adaptate preferințelor lor (stabilire profil), inclusiv ca rezultat al unei proces automat de luare a deciziilor.


2.3 În cazul Proprietarilor de Licență, Datele cu Caracter Personal pot fi procesate și în scopul distribuirii Lucrărilor, prezentării imaginii Proprietarului de Licență și a imaginii terțelor părți pentru care există aprobarea de utilizare a sa.


2.4 Baza procesării Datelor cu Caracter Personal ale Utilizatorului, Membrului sau Proprietarului Licenței constă în principal în necesitatea ducerii la îndeplinire a unui contract în care acesta este parte sau necesitatea de întreprindere de acțiuni la cererea sa, înainte de încheierea contractului (Articolul 6 paragraf 1 litera b) din GDPR). Acest lucru se aplică în principal Datelor cu Caracter Personal furnizate în Formularul de Rezervare sau la înregistrarea unui Cont pe Pagina de Internet sau în Aplicație și Formularul de Solicitare pentru Clubul CCC, iar în cazul Proprietarilor de Licență, Datelor cu Caracter Personal furnizate în special prin paginile de internet https://www.instagram.com și htpps://www.facebook.com sau prin intermediul introducerii lor în sistemul de informații prin funcțiile disponibile pe Pagina de Internet ce permite adăugarea de fotografii sau comentarii.


2.5 Necesitatea îndeplinirii contractului reprezintă și baza procesării Datelor cu Caracter Personal în vederea prezentării materialelor publicitare, ofertelor sau reducerilor adaptate intereselor Membrului, precum și crearea, acordarea și implementarea lor într-o versiune dedicată Membrului. Însă, acestea se aplică doar Membrilor adulți.


2.6 În cazul altor operațiuni de procesare în scopuri de marketing, baza pentru o astfel de procesare constă în îndeplinirea obiectivelor ce rezultă din interesele justificate în mod legal stabilite de Administrator sau de către entitățile din cadrul grupului CCC (Articolul 6 paragraf 1, litera f din GDPR).


2.7 Pentru alte scopuri (diferite), Datele cu Caracter Personal ale Utilizatorului, Membrului sau Proprietarului Licenței pot fi procesate pe baza acordurilor exprimate în mod voluntar, pe baza dispozițiilor legale în vigoare (atunci când procesarea este necesară în vederea îndeplinirii obligației legale a Administratorului) sau atunci când procesarea este necesară într-un alt scop față de cele prezentate la punctele 2.6 și 2.7 de mai sus, rezultând din interesele legitime urmărite de către Administrator sau de către o terță parte, în special în vederea stabilirii, evaluării sau apărării împotriva reclamațiilor (i.e. Articolul 6 (1) literele a), c) și f) din GDPR).


2.8 Administratorul poate procesa, în special, următoarele Date cu Caracter Personal:

a. Utilizatorii Paginii de Internet sau Aplicației:

- Datele cu Caracter Personal furnizate în formularul de Rezervare sau la înregistrarea Contului (în special: prenume și nume, adresă de e-mail, număr telefon, magazin selectat pentru Rezervare) și alte date colectate în timpul utilizării Paginii de Internet sau Aplicației;

- alte date, în special obținute pe baza activității Utilizatorului sau Membrului pe Internet, în aplicațiile de mobile sau în Magazinele Offline ale Grupului CCC, incluzând acele date obținute prin intermediul Paginii de Internet, Aplicației sau altor canale de comunicație cu Utilizatorul sau Membrul Clubului;


b. Parte:

- Datele cu Caracter Personal furnizate în Formularul de Solicitare Club CCC (în special: prenume, număr telefon Polonia, data nașterii, adresă de e-mail) și alte date colectate în legătură cu calitatea de membru al Clubului CCC, incluzând tranzacțiile efectuate cu Cardul;


c. Proprietar Licență:

- Datele cu Caracter Personal furnizate ca parte a cooperării, așa după cum se descrie în Reglementările pentru distribuirea lucrărilor #yesCCC, inclusiv ca parte a fotografiilor și părerilor furnizate utilizând paginile de internet https://www.instagram.com și https://www.facebook.com sau prin introducerea lor prin funcțiile disponibile pe Pagina de Internet ce permite adăugarea lor;


2.9 Furnizarea Datelor cu Caracter Personal este voluntară, însă, ar putea fi necesară, de exemplu, pentru transmiterea unei Rezervări a Utilizatorului sau pentru înregistrarea unui Cont, iar în cazul unui Membru al Clubului și Proprietar al Licenței, pentru aderarea la Clubul CCC și pentru acordarea unei Licențe către Administrator. Consecința netransmiterii Datelor cu Caracter Personal ar putea fi imposibilitatea de îndeplinire efectivă a activităților menționate anterior.


2.10 În scopul prezentării materialelor publicitare generale, ofertelor și reducerilor destinate tuturor Clienților CCC, într-un mod adaptat intereselor unui anumit Utilizator sau membru adult, Administratorul poate citi preferințele sale, de exemplu, analizând cât de des vizitează Pagina de Internet sau ce produse cumpără în Magazinele Grupului CCC. Acest lucru permite o înțelegere mai bună a așteptărilor Utilizatorului sau Clubului și adaptarea la nevoile sale. Datorită utilizării tehnologiilor avansate de către Administrator, acțiunile de mai sus ar trebui efectuate adesea de sistem într-un mod automat, grație căruia conținutul trimis este cel mai actual, iar Utilizatorul sau Membrul Clubului ar trebui să se poată familiariza rapid cu acesta.


2.11 Furnizarea Datelor cu Caracter Personal este voluntară, însă, ar putea fi necesară, de exemplu, pentru transmiterea unei Rezervări a Utilizatorului sau pentru înregistrarea unui Cont, iar în cazul unui Membru al Clubului și Proprietar al Licenței, pentru aderarea la Clubul CCC și pentru acordarea unei Licențe către Administrator. Consecința netransmiterii Datelor cu Caracter Personal ar putea fi imposibilitatea de îndeplinire efectivă a activităților menționate anterior.


2.12 În scopul prezentării materialelor publicitare generale, ofertelor și reducerilor destinate tuturor Clienților CCC, într-un mod adaptat intereselor unui anumit Utilizator sau membru adult, Administratorul poate citi preferințele sale, de exemplu, analizând cât de des vizitează Pagina de Internet sau ce produse cumpără în Magazinele Fixe ale Grupului CCC. Acest lucru permite o înțelegere mai bună a așteptărilor Utilizatorului sau Clubului și adaptarea la nevoile sale. Datorită utilizării tehnologiilor avansate de către Administrator, acțiunile de mai sus ar trebui efectuate adesea de sistem într-un mod automat, grație căruia conținutul trimis este cel mai actual, iar Utilizatorul sau Membrul Clubului ar trebui să-l poată citi rapid.


2.13 În cazul Membrilor adulți, analiza intereselor menționată sau mai sus sau preferințele vor fi utilizate și pentru crearea, acordarea și implementarea materialelor publicitare personalizate, ofertelor sau reducerilor dedicate Membrului Clubului (nu sunt disponibile persoanelor ce nu au calitatea de membrii ai Clubului).


Cu cât mai des un Membru utilizează serviciile Administratorului și achiziționează produsele sale, cu atât mai bune promoții și surprize pot fi pregătite pentru acesta. Lipsa participării în cadrul Clubului CCC va împiedica astfel de acțiuni ale Administratorului.



3.  TRANSFERUL DATELOR CU CARACTER PERSONAL  


Pentru a îndeplini scopurile indicate în această Politică de confidențialitate și cookie-uri, este necesar să acordăm acces la datele dvs. personale societăților din cadrul Grupului CCC și terților care ne oferă sprijin în serviciile pe care vi le oferim, și anume:

    1.instituții financiare,

    2.organe specializare în descoperirea și prevenirea a fraudei,

    3.furnizori de servicii tehnologice,

    4.furnizorii de servicii aferente serviciului clienți.

    5.furnizori și colaboratori de servicii legate de marketing și publicitate.


3.1 Partenerii CCC pot participa la procesarea Datelor cu Caracter Personal într-un domeniu limitat, în special aceia care ajută din punct de vedere tehnic la rularea Paginii de Internet, Aplicației sau Clubului CCC, de exemplu furnizorii serviciilor de găzduire sau serviciilor IT, companiile ce se ocupă de service-ul software, asistă Administratorul la campaniile de marketing, în cazul Magazinelor Offline, în care puteți folosi beneficiile primite în cadrul Clubului CCC și puteți achiziționa Produsele rezervate, precum și furnizorii de servicii juridice și de consultanță.

3.2 Ca parte a activităților de marketing (publicitare), Administratorul utilizează serviciile terțelor persoane ce utilizează cookies pe Pagina de Internet / în Aplicație. Catalogul acestor entități este descris în detaliu la punctul 8.15 din prezenta Politică.


4.DREPTURILE PERSOANELOR LA CARE SE REFERĂ DATELE


4.1 Regulamentul GDPR ofera anumite drepturi persoanelor vizate. Aveti dreptul de a accesa si de a rectifica (corecta) inregistrarea datelor dvs. personale prelucrate de noi daca acestea sunt inexacte. Ne puteti solicita sa stergem aceste date sau sa incetam prelucrarea acestora, sub rezerva anumitor exceptii. De asemenea, ne puteti solicita incetarea utilizarii datelor dvs. in scopuri de marketing direct. Aveti dreptul sa depuneti o plangere la autoritatea de protectie a datelor daca aveti ingrijorari cu privire la modul in care va prelucram datele dvs. personale. Cand este fezabil din punct de vedere tehnic, vom putea - la cererea dvs.- sa va furnizam datele personale sau sa le transmitem direct unui alt operator. Daca accesul nu poate fi furnizat intr-un interval de timp rezonabil, va vom furniza o data la care informatiile vor fi transmise. Puteti solicita, de asemenea, informatii suplimentare despre: scopul prelucrarii, categoriile de date cu caracter personal vizate, care a fost sursa informatiilor si cat timp vor fi stocate. Daca doriti sa executati oricare dintre aceste drepturi, va rugam sa contactati responsabilul nostru pentru protectia datelor la adresa [email protected], oricand.

AVERTIZARE! Va rugam sa va exersati cu intelepciune drepturile si sa retineti ca abuzul de drepturi va poate atrage raspunderea.

Datele de contact ale autoritatii nationale de protectie a datelor cu caracter personal sunt urmatoarele:

Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal

Adresa: Bucuresti, b-dul G-ral. Gheorghe Magheru nr. 28-30, sector 1, cod postal 010336

Pagina de internet: http://www.dataprotection.ro

Adresa de e-mail: [email protected]

Telefon: +40.318.059.211; +40.318.059.212

Fax: +40.318.059.602



4.2 În cazul în care procesarea se bazează pe acordul Utilizatorului, Membrului sau Proprietarului Licenței, acesta își poate retrage oricând acordul său. Cu toate acestea, retragerea acordului nu afectează legalitatea procesării ce a fost efectuată pe baza acordului său până la retragerea sa.


5. TRANSFERUL DATELOR CU CARACTER PERSONAL CĂTRE O ȚARĂ TERȚĂ


5.1 Ca parte a utilizării de către Administrator a instrumentelor ce ajută la desfășurarea acțiunilor sale de zi cu zi, de exemplu, Google, Datele cu Caracter Personal ale Utilizatorului, Membrului sau Proprietarului Licenței pot fi transferate către o țară din afara Spațiului Economic European, în special către Statele Unite ale Americii (SUA) sau către o altă țară în care o entitate ce cooperează cu acesta întreține instrumentele de procesare a Datelor cu Caracter Personal în cooperare cu Administratorul. CCC se straduieste sa aplice garantii adecvate pentru a proteja confidentialitatea si securitatea datelor dvs. personale in timpul transferului si pentru a le utiliza numai in conformitate cu relatia dvs. cu CCC si cu practicile descrise in aceasta Politica de confidentialitate.


5.2 În plus, Datele cu Caracter Personal furnizate de către Proprietarul Licenței ca parte a cooperării în cadrul regulilor descrise în Regulile de distribuire a lucrărilor #yesCCC, pot fi transferate într-o țară din afara Spațiului Economic European, de exemplu, către Statele Unite ale Americii, deoarece transferul este necesar pentru asigurarea cooperării între Administrator și Proprietarul Licenței prin intermediul furnizorilor de servicii IT.


5.3 Utilizatorul, Membrul sau Proprietarul Licenței au dreptul de a obține o copie a documentelor de securitate utilizate de către Administrator cu privire la transferul Datelor cu Caracter Personal către o țară terță, contactând Administratorul.

CCC minimizeaza riscul pentru drepturile si libertatile dvs., prin faptul ca nu colecteaza sau stocheaza informatii sensibile despre dvs.

In masura permisa de legile aplicabile in materie de protectie a datelor, putem divulga datele dvs. personale unor clienti (pentru implicarea in afaceri sau pentru a confirma calitatea inalta a serviciilor noastre), auditori, agentii, autoritati de supraveghere sau alti furnizori de servicii externe pentru a ne indeplini obligatiile contractuale. Vom indica in mod clar pentru dvs. fiecare destinatar de date daca este bine cunoscut in momentul initierii procesarii.

Putem, de asemenea, dezvalui datele dvs. personale:

    • in masura in care suntem obligati sa facem acest lucru prin lege;

    • in legatura cu orice procedura judiciara in desfasurare sau potentiala;

    • pentru a stabili, exercita sau apara drepturile legale (inclusiv furnizarea de informatii altor persoane in scopul prevenirii fraudei).



6. PERIOADA DE STOCARE A DATELOR CU CARACTER PERSONAL


6.1 Datele cu Caracter Personal pot fi stocate pe perioada de timp de utilizare a Paginii de Internet, a Aplicației sau a participării în cadrul Clubului CCC, însă vor fi șterse la trei ani după de la ultima activitate a unei anumite persoane pe Pagina de Internet, în Aplicație sau Clubul CCC, cu excepția cazului în care legea (de exemplu, reglementările contabile sau fiscale) va obliga Administratorul să proceseze Datele cu Caracter Personal mai mult timp.


6.2 În cazul Datelor cu Caracter Personal furnizate conform Regulilor de distribuire a lucrărilor #yesCCC, acestea pot fi stocate pe durata cooperării dintre Administrator și Proprietarul Licenței, conform termenelor stabilite (de exemplu, până la rezilierea licenței), cu excepția cazului în care legea (de exemplu, reglementările contabile sau fiscale) va obliga Administratorul să proceseze Datele cu Caracter Personal mai mult timp.


6.3 În cazul în care procesarea Datelor cu Caracter Personal depinde de acordul Utilizatorului, Membrului sau Proprietarului Licenței, Datele cu Caracter Personal pot fi procesare până la retragerea acordului.


6.4 O parte din Datele cu Caracter Personal pot fi stocate mai mult timp, în cazul în care Utilizatorul, Membrul sau Proprietarul Licenței are orice pretenții față de Administrator pentru urmărirea acestora de către Administrator sau pentru a se apăra împotriva pretențiilor din partea terților.


6.5 Datele cu Caracter Personal pot fi stocate pentru o perioadă diferită de timp, în funcție de domeniul lor și scopul procesării lor.


6.7 În orice caz, o perioadă mai lungă de timp de stocare a Datelor cu Caracter Personal este decisivă.


6.8 Fara a aduce atingere celorlalte prevederi ale acestei sectiuni, vom pastra informatii si documente (inclusiv documente electronice) care contin date cu caracter personal:

    • in masura in care suntem obligati sa facem acest lucru prin lege;

    • in cazul in care informatiile / documentele sunt relevante pentru orice procedura judiciara in curs sau potentiala; si

pentru a stabili, exercita sau apara drepturile noaste legale (inclusiv furnizarea de informatii altor persoane in scopul prevenirii fraudei).



7. INFORMAȚII COMERCIALE


7.1 Administratorul are capacitatea tehnică de a comunica cu Utilizatorul, Membrul Clubului sau Proprietarul Licenței la Distanță (de exemplu, prin e-mail).


7.2 Informațiile comerciale cu privire la produsele sau serviciile Administratorului sau entităților din partea Grupului CCC pot fi trimise doar conform acordului exprimat de către Utilizator, Membru sau Proprietarul Licenței. Uneori, un astfel de acord ar putea fi necesar pentru încheierea și ducerea la îndeplinire a unui contract – de exemplu, în cazul aderării la Clubul CCC.



8. COOKIES


8.1 Datorită faptul că tehnologia cu privire la cookie utilizată de către Administrator colectează informații despre fiecare persoană ce vizitează Pagina de Internet sau Aplicația, următoarele dispoziții ale Politicii se aplică tuturor Utilizatorilor ce utilizează Pagina de Internet sau Aplicația, indiferent dacă aceștia rămân Membri ai Clubului sau Proprietari ai Licenței.


8.2 Pagina de Internet și Aplicația utilizează tehnologie ce stochează și obține accesul la informații pe un computer sau pe alt dispozitiv conectat la rețea (cookie), în vederea asigurării confortului maxim la utilizarea Paginii de Internet sau Aplicației, inclusiv pentru scopuri statistice și pentru adaptarea conținutului materialelor publicitare prezentate la interesele Utilizatorului. În timpul vizitei Utilizatorului pe Pagina de Internet sau în Aplicație, datele cu privire la activitatea Utilizatorului pe Internet pot fi automat colectate.


8.3 Un fișier cookie reprezintă informații text scurte trimise de server și salvate pe dispozitivul utilizatorului (de regulă, pe hard disk-ul computerului sau pe un dispozitiv mobil). Acesta stochează informații de care Pagina de Internet sau Aplicația poate avea nevoie pentru a se adapta la modurile în care Utilizatorul le folosește și pentru a strânge date statistice cu privire la Pagina de Internet sau Aplicație, de exemplu, ce pagini de internet au fost vizitate, ce elemente au fost descărcate și numele domeniului ISP sau a țării de origine a Utilizatorului. Tehnologia ce stochează și obține accesul la elementele de identificare ale Utilizatorului, permite Aplicației să lucreze în modul offline și să salveze preferințele utilizatorului ce nu este autentificat. Aplicația stochează ID-ul curent al Utilizatorului până când Utilizatorul se autentifică în Aplicație, modifică site-ul Aplicației în Pagina de Internet în versiunea lingvistică propusă de CCC sau dezinstalează (șterge) Aplicația din dispozitivul mobil.


8.4 Atunci când Utilizatorul utilizează Pagina de Internet sau Aplicația, se utilizează cookies pentru a identifica browser-ul sau dispozitivul său – cookies colectează diverse tipuri de informații, care, de regulă, nu constituie date cu caracter personal (nu permit identificarea Utilizatorului). Unele informații, în funcție de conținutul și utilizarea lor, pot fi însă asociate cu o anumită persoană – atribuirea unor anumite comportamente unui Utilizator specific, de exemplu, prin conectarea lor la datele furnizate în timpul înregistrării unui Cont pe Pagina de Internet – putând fi astfel considerate drept date cu caracter personal.


8.5 Elementele cookies utilizate sunt destinate în principal facilitării folosirii de către Utilizator a Paginii de Internet sau Aplicației, de exemplu, prin ”amintirea” informațiilor furnizate la un moment dat, pentru a nu fi necesară furnizarea lor de fiecare dată precum și pentru ajustarea conținutului lor, inclusiv conținutului publicitar, la preferințele Utilizatorului. De asemenea, cookies sunt utilizate pentru a crește posibilitatea de utilizare și personalizare a conținutului paginilor de internet și aplicațiilor, inclusiv prezentarea, crearea, acordarea și implementarea materialelor publicitare, ofertelor sau reducerilor dedicate Utilizatorului conform intereselor sale (se aplică doar în cazul în care acesta are și calitatea de membru).


Prin intermediul tehnologiei cookie utilizată pe Pagina de Internet și Aplicație, este posibilă cunoașterea preferințelor Utilizatorului – de exemplu, analizând cât de des acesta vizitează Pagina de Internet sau ce produse cumpără în Magazinele Fixe ale Grupului CCC. Analiza comportamentului online ajută la o înțelegere mai bună a obiceiurilor și așteptărilor utilizatorilor și la adaptarea nevoilor și intereselor lor. Datorită acestei tehnologii, este posibilă prezentarea către Utilizatori a materialelor publicitare adaptate nevoilor și intereselor lor (de exemplu, materiale publicitare ce rezultă doar din studierea recentă a pantofilor din categoria ”pantofi”) precum și pregătirea mai bună a promoțiilor și surprizelor pentru Membrii Clubului.


Pe baza elementelor cookie, Administratorul utilizează și tehnologia ce-i permite ajungerea la Utilizatorii care au vizitat anterior Pagina de Internet sau Aplicația atunci când aceștia utilizează paginile de internet ce aparțin altor furnizori de servicii de internet.


8.5 Un Utilizator care nu este Membru al Clubului se poate opune acțiunilor Administratorului întreprinse pentru atingerea scopurilor descrise la punctul 8.5 de mai sus, atunci când se bazează pe un interese legitim urmărit de Administrator sau de către o terță persoană. În cazul Utilizatorilor ce sunt membrii ai Clubului, procesarea datelor în aceste scopuri este necesară pentru îndeplinirea contractului pe care persoana îl încheie prin aderarea la Clubul CCC.


8.6 Obținerea și stocarea de informații utilizând cookies sunt posibile pe baza acordului Utilizatorului. În mod implicit, browser-ele de Internet sau alte software instalate pe un computer sau pe al dispozitiv conectat la rețea permite amplasarea elementelor cookies în mod implicit pe aceste dispozitive, colectând astfel informații cu privire la Utilizatori. În setările browser-ului web, conținutul exprimat cu privire la utilizarea tehnologiei cookie poate fi oricând modificat sau revocat. Retragerea acordului nu afectează legalitatea procesării efectuate pe baza acordului înainte de retragerea sa (în paragrafele 8.17 – 8.20 din această Politică, sunt prezentate informații detaliate cu privire la modul de retragere a acordului). Baza procesării datelor astfel obținute constă în interesul legitim al Administratorului – ce constă în nevoia furnizării de conținut de înaltă calitate de către Administrator ca urmare a  adaptării sale la preferințele utilizatorilor și marketingul – inclusiv marketing direct – produselor și serviciilor Administratorului, pentru Membrii Clubului – nevoia de îndeplinire a contractului. În cazul retragerii, compania noastră nu va putea furniza complet serviciile în cadrul Clubului CCC.


8.7 În ceea ce privește informațiile colectate de fișierele cookie ce pot fi asociate unei anumite persane, se aplică dispozițiile Politicii cu privire la Datele cu Caracter Personal, în special cu privire la drepturile subiectului datelor. Informații detaliate cu privire la informațiile colectate de cookies sunt puse la dispoziție, printre altele, în conținutul informațiilor amplasate într-un loc vizibil și ușor accesibil în timpul primei vizite pe Pagina de Internet.


8.8 Elementele cookies utilizate pe Pagina de Internet sau în Aplicație nu sunt nocive pentru Utilizator sau pe computerul / dispozitivul terminal utilizat, motiv pentru care vă recomandăm să nu le utilizați în browser. Pe Pagina de Internet și în Aplicație, se utilizează două tipuri de elemente cookies: cookies sesiune ce rămân salvate pe computerul sau dispozitivul mobil al Utilizatorului până la deconectarea de pe pagina de internet sau închiderea software-ului (browser web) și cookies permanente ce rămân pe dispozitivul Utilizatorului pe perioada de timp specificată de parametrii fișierului cookies sau până la îndepărtarea lor manuală într-un browser web.


8.9 Datele cu Caracter Personal pot fi stocate conform punctului 6 din prezenta Politică, în funcție de persoana la care se referă Datele cu Caracter Personal colectate de cookies: Utilizator, Membru sau Proprietar al Licenței.


8.10 Datele cu Caracter Personal colectate de cookies cu privire la un Utilizator care nu are un Cont și care nu are calitatea de Membru sau Proprietar al Licenței vor fi stocate până la ridicarea unei obiecții. Administratorul va șterge Datele cu Caracter Personal de fiecare dată, în cazul în care nu sunt utilizate în scopuri de marketing timp de 3 ani,  cu excepția cazului în care legea obligă Administratorul să proceseze Datele cu Caracter Personal o perioadă mai lungă de timp.


8.11 O parte din Datele cu Caracter Personal pot fi stocate o perioadă mai lungă de timp, in urmatoarele situatii:

    1. în cazul în care Utilizatorul a ridicat obiecții împotriva Administratorului,

    2. pentru ca Administratorul să ridice obiecții și

    3. pentru ca Administratorul sa se apăre de obiecțiile primite din partea terților.


8.12 În orice caz, o perioadă de timp mai lungă pentru stocarea Datelor cu Caracter Personal este decisivă.


8.13 Elemente cookies utilizate pe Pagina de Internet:



8.14 Elementele cookies utilizate de către Administrator sunt folosite în principal pentru optimizarea serviciului Utilizatorului atunci când acesta utilizează Pagina de Internet sau Aplicația. Cu toate acestea, Administratorul cooperează cu alte companii în domeniul activității de marketing (publicitate) – în scopul acestei cooperări, browser-ul sau alt software instalat pe un computer sau pe un alt dispozitiv al Utilizatorului salvează și elementele cookie din partea entităților ce efectuează aceste activități de marketing. Elementele cookie trimise de aceste entități sunt destinate asigurării implementării efective a presupunerii prezentării către Utilizator doar a acelor materiale publicitare ce corespund intereselor și nevoilor sale individuale – după părerea Administratorului, afișarea unui material publicitar personalizat este mai atractivă pentru Utilizator decât un material publicitar ce nu are legătură cu nevoile sale. Fără aceste fișiere, acest lucru nu ar fi posibil, deoarece companiile ce cooperează cu Administratorul sunt cele care asigură conținutul materialelor publicitare pentru Utilizatori.


Ca parte a activităților de marketing, Administratorul utilizează serviciile companiilor ce utilizează cookies pe Pagina de Internet / Aplicație, în special:


1. Google AdWords

2. Google Analytics

3. Google DoubleClick


4. Hotjar

5. Facebook

6. AdForm


8.15 Mai multe informații cu privire la elementele cookies utilizate de aceste companii pot fi găsite în politicile lor cu privire la confidențialitate.


8.16 Clientul poate modifica modul în care elementele cookies sunt utilizate de browser sau Aplicație și poate inclusiv bloca sau șterge acele elemente cookies ce provin de pe Pagina de Internet (sau alte pagini de internet). Pentru a face acest lucru, schimbați setările browser-ului sau ale Aplicației. Metoda de îndepărtare depinde de browserul web folosit. Informațiile cu privire la modul de ștergere a elementelor cookies ar trebui să se afle în tab-ul ”Help” al browser-ului web folosit. Îndepărtarea elementelor cookies nu reprezintă același lucru cu ștergerea Datelor cu Caracter Personal de către Administratorul Datelor cu Caracter Personal obținute prin intermediul elementelor cookies.


8.17 De exemplu, în Internet Explorer, elementele cookies pot fi modificate din: Tools - > Internet Options - > Privacy; în browser-ul Mozilla Firefox: Tools - > Options - > Privacy; în timp ce în Google Chrome: Settings - > Show advanced settings - > Privacy - > Content settings - > Cookies. Căile de acces pot varia în funcție de versiunea browser-ului folosit.


8.18 Informații detaliate cu privire la administrarea elementelor cookies pe un telefon mobil sau pe un alt dispozitiv mobil pot fi găsite în manualul utilizatorului / ghidul utilizatorului pentru un anumit telefon sau dispozitiv mobil.


8.19 Restricționarea utilizării elementelor cookies pe un anumit dispozitiv face imposibilă sau îngreunează în mod semnificativ utilizarea corectă a Paginii de Internet sau Aplicației, de exemplu, fiind conectată cu incapacitatea de păstrare a unei sesiuni de autentificare.


8.20 De asemenea, este posibilă și blocarea elementelor cookies ale terțelor persoane cu acceptarea simultană a elementelor cookies utilizate direct de Administrator (în funcție de setările browser-ului pe care l-ați selectat).


9. CONTACTUL CU ADMINISTRATORUL


9.1 Oricând există posibilitatea contactului direct cu Administratorul trimițând un mesaj relevant în scris sau prin e-mail la adresa Administratorului indicată la începutul Politicii sau prin telefon sau e-mail, la numărul de telefon sau adresa de e-mail indicată la începutul Politicii.


9.2 Administratorul stochează corespondența în scopuri de statistică și pentru cel mai bun și rapid răspuns la solicitările primite precum și în scopul soluționării reclamațiilor și deciziilor luate pe baza notificărilor cu privire la intervențiile administrative din Contul indicat. Adresele și datele colectate în acest mod nu vor fi utilizate pentru comunicare, în alte scopuri decât implementarea aplicației.


9.3 În cazul contactului cu Administratorul în vederea îndeplinirii acțiunilor specifice, Administratorul poate întreba din nou persoana respectivă cu privire la transferul datelor, inclusiv a datelor cu caracter personal, de exemplu sub forma prenumelui, numelui, adresei de e-mail etc, în vederea confirmării identității sale și permiterii retrimiterii datelor de contact într-un anumit caz și îndeplinirii acțiunii solicitate. Furnizarea acestor date nu este obligatorie, însă poate fi necesară pentru îndeplinirea activităților sau obținerea informațiilor de interes pentru persoana respectivă.


10. SECURITATE


10.1 Administratorul aplică măsurile tehnice și organizatorice corespunzătoare asigurarii protectiei datelor cu caracter personal.


Administratorul asigură următoarele măsuri tehnice pentru prevenirea accesului neautorizat și modificarea Datelor cu Caracter Personal transmise electronic:


    a. Asigurarea Datelor cu Caracter Personal împotriva accesului neautorizat.


    b. Certificat SSL pe paginile unde sunt furnizate Datele cu Caracter Personal.


    c. Criptarea datelor utilizate pentru a autoriza o persoană ce utilizează funcționalitatea Paginii de Internet.


    d. Accesul la Cont doar după furnizarea datelor individuale de autentificare și parolei.


Pentru a va proteja confidentialitatea datelor si a informatiilor personale pe care le transmiteti prin utilizarea acestui site web, vom mentine garantii fizice, tehnice si administrative.

Actualizam si testam tehnologia noastra de securitate in mod continuu. Restrictionam accesul la datele dvs. personale doar acelor angajati care trebuie sa stie acele informatii pentru a va oferi beneficii sau servicii. In plus, instruim angajatii nostri cu privire la importanta confidentialitatii si mentinerea confidentialitatii si securitatii informatiilor dvs.

Daca apare o scurgere de date cu caracter personal, vom face totul pentru a o elimina si pentru a evalua un nivel de risc legat de scurgere in conformitate cu politica noastra privind incalcarea datelor cu caracter personal. In cazul in care se constata ca scurgerea poate duce la vatamari fizice, materiale sau nemateriale pentru dvs. (de exemplu, discriminare, furt de identitate, frauda sau pierdere financiara), va vom contacta fara intarzieri nejustificate, cu exceptia cazului in care legea prevede altfel. Toate demersurile noastre vor fi luate in deplina cooperare cu autoritatea competenta de supraveghere.



11. DISPOZIȚII FINALE


11.1 Pagina de Internet poate conține linkuri către alte pagini de internet. Administratorul vă încurajează să citiți termenii și politicile de confidențialitate utilizate pentru alte pagini de internet. Această Politică se aplică doar activităților indicate ale Administratorului.


Administratorul își rezervă dreptul de a modifica Politica pe viitor – acest lucru poate avea loc, printre altele, din următoarele motive importante:


    a. modificări ale dispozițiilor obligatorii, în special cu privire la protecția Datelor cu Caracter Personal, legii telecomunicațiilor, serviciilor furnizate electronic și reglementărilor cu privire la drepturile consumatorului, ce afectează drepturile și obligațiile Administratorului sau drepturile și obligațiile subiectului datelor;

    b. dezvoltarea funcționalității sau Serviciilor Electronice dictate de progresul tehnologiei internetului, incluzând aplicarea / implementarea de noi soluții tehnologice sau tehnice ce afectează domeniul Politicii.


11.2 Administratorul are obligația de fiecare dată de a comunica pe Pagina de Internet și în Aplicație  informațiile cu privire la modificările Politicii. Cu fiecare modificare, noua versiune a Politicii va apărea cu o nouă dată.


11.3 În caz de îndoieli sau contradicții între Politică și acordurile acordate de o anumită persoană sau informațiile furnizate de către Administrator în clauzele cu privire la informații furnizate în timpul colectării Datelor cu Caracter Personal (de exemplu, prin intermediul formularului de înregistrare pe Pagina de Internet), indiferent de dispozițiile Politicii, baza pentru îndeplinirea de către Administrator a activităților este reprezentată de acordurile voluntare sau de dispozițiile legale, iar informațiile cu privire la subiectul datelor sunt furnizate în cadrul clauzelor menționate anterior cu privire la informații. Cu toate acestea, prezentul document este pur informativ (nu este un contract sau o reglementare).


11.4 Prezenta versiune a Politicii intră în vigoare în data de 25.06.2018.